28.4.10

Och nu har vi skaffat oss en ny lägenhet, eller den är ju inte ny, den är från 1980. Lastgammal egentligen. Men den är bra, nästan så bra som något från 1980 kan vara, för 1980 är ju annars ett år som så vitt jag vet mest består av tillkortakommanden, misstag och besvikelser, med lysande undantag i födseln av Fru L, men nu måste jag förstås passa på att påpeka att det visserligen kan hållas för troligt att den allmänna avsaknaden av gott 1980 beror på att årets allt ljus koncentrerats till denna enda punkt och att detta förstås också är en tanke som kan skänka viss tröst, men detta är inget jag egentligen har några faktiska bevis för. Man kan bara spekulera. Alltså, lägenheten blir nog utmärkt trots att badrummet var helkaklat i brunt.

3 kommentarer:

Lejonkungen sa...

Fan va bra! Grattis! Helkaklat i brunt låter ju inte så dumt det heller, hehe. Vårt är i grönt med en grön plastmatta till. Sen skaffade vi oss ett duschdrapperi som går i grönt. Man blir lite lätt illamående om man har ett längre ärende där inne. Vilket man förståss har ibland.

Anonym sa...

Ha! Då är vi på samma nivå. Vår lägenhet är byggd 1977. Med dassgrönt kakel med kakelbård i badrum. Och brandgula skåpsluckor i köket. Och nu har vi fått det fina erbjudandet att välja tapeter från boråstapeters borosan collection 09/10. jippi. /Jocke med kniven och enögde Oscar.

Asbest sa...

Ha ha! Det låter ju också fruktansvärt fint.